zondag 29 december 2013

2013 loopt ten einde

Bezig Bijtje  is een kleindeel  van men dagelijkse ding. Vele weten nog niet mijn naam en kennen me alleen onder bezig bijtje , maar ik ben net als jullie een gewoon mens met een gewone naam ...Vivke.
het jaar loopt weer langzaam op het einde en dan denk je terug aan het jaar wat je dadelijk achter je laat.....en dan bedoel ik niet alleen zakelijk gezien, maar ook gewoon als Vivke .

Hier een kleine wens/gedachtegang voor het nieuwe jaar, 

2013 tikt langzaam voorbij.
Als ik, en ik denk vele mensen met mij terugkijken, was het een turbulent jaar.
Een jaar vol ups en downs!
Dierbare waar je afscheid van hebt moeten nemen (geef ze een plaatsje in je hart) , vrienden die je hebben teleurgesteld net op dat moment dat je ze nodig had, 

de grote stap achteruit die vele hebben moeten maken door verlies van baan , ziekte of andere tegenslagen.
Het leven is hard af en toe.
Oke....wij weten dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is , 2013 heeft dit ook weer laten zien.
Maar probeer ook te denken aan de mooie dingen , 

hoe weinig die er voor sommige misschien zijn geweest .
Die schouder die uit een onverwachtse hoek werd aangeboden om uit te huilen, iedere dag wat je gegeven is in goede gezondheid (er is al zoveel leed), de liefde wat je krijgt van partner/kinderen/kleinkinderen, de natuur die zo mooi is in alle jaargetijden, je trouwe huisdier waar je zoveel plezier aan beleeft, een lied/ muziek/film wat je zo raakt dat je in tranen uitbarst! 

Relaxen en doen waar je zin in hebt ,alleen of met iemand. Heerlijk sporten met leuke mensen, ik kan wel even doorgaan, het zijn allemaal kleine dingen, maar probeer ze vast te houden, misschien kunnen die mooie momenten in een zwarte periode een beetje kracht geven!

Voor 2014 wens ik jullie allemaal....heel veel warmte...liefde ...en vooral gezondheid!
groetjes


vivke 


Fijn eindejaar en een schitterende sart van 2014

3 opmerkingen: